We gaan op zomerkamp!!

Wil jij leren hoe je robots programmeert? Een 3D game maken die je met een Virtual Reality bril speelt? Of een app ontwerpen die de wereld een klein beetje beter maakt?

Vinea en het VR Learning Lab organiseren deze zomer SmartCamps waar jij unieke digitale vaardigheden opdoet. En een hoop lol beleeft met nieuwe vrienden met dezelfde interesses als jij!

Meld je gratis aan bij de CoSpaces Community of boek direct een van de SmartCamps via vinea.nl

Boek nu en profiteer van €15 korting op je SmartCamp met de kortingscode: LAB15

De SmartCamps van zomer 2020

We bieden deze zomer drie verschillende kampen aan. Je kunt je eigen app leren ontwerpen, aan de slag gaan met robots of jezelf onderdompelen in je eigen Virtual Reality game

Iets voor jou?

Zijn deze kampen iets voor jou? Volg onze checklist:

Door wie?

vrll_logo_black_background_large

Het VR Learning Lab en VINEA slaan de handen ineen om de komende zomer een aantal gave SmartCamps te organiseren voor de nieuwsgierige creatieveling die niet houdt van stilzitten! 

Het VR Learning Lab

Makers is een initiatief van VR Learning Lab. Bij het VR Learning Lab helpen we scholen die nieuwe technologie als Virtual Reality willen inzetten voor leren en problemen oplossen. 

En we leren leerlingen de digitale vaardigheden van de toekomst. Bekijk de video hieronder om een beeld te krijgen van ons onderwijs:

VINEA

VINEA organiseert al ruim 65 jaar zomerkampen voor kinderen. VINEA heeft het breedste aanbod in binnen- én buitenland. Watersporten, strandvakanties, talen leren, dieren verzorgen, outdoorvakanties, Tina-kamp, noem maar op! 

De SmartCamps zijn een unieke combinatie: jongeren leren nieuwe vaardigheden en hebben veel plezier tijdens de leukste week van het jaar hebben! Bekijk deze video maar eens:

Interesse?

Meld je gratis aan als Virtual Reality Learning Lab Maker en leer hoe je zelf een 3D wereld maakt.

Of boek direct een van de SmartCamps via vinea.nl